Ma- Vr: 07:00 - 18:00 uur

Bouwbedrijf Carola Hofman

+31 6 53157511

Restauratie

Vraag offerte aan

Restauratie kerk​en en gebouwen

Gedegen aanpak en specialistische kennis.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud en restauratie van kerken, molens en woningen. De restauratie van historische gebouwen vraagt om specialistische kennis. We hebben in het verleden meerdere succesvolle restauraties aan o.a. kerken uitgevoerd. Kijk hiervoor ook naar onze fotoalbum. Ons doel met het restaureren is om de oorspronkelijk stijl van het gebouw in ere te herstellen. In overleg met de klant stellen wij eerst een plan van aanpak op. Met onze vakkennis en het gebruik van de juiste materialen garanderen wij een prachtig eindresultaat

Restauratie en / of reparatie
Restauratie is het repareren en terugbrengen in de oorspronkelijke staat bij schade als gevolg van ouderdom, weersinvloeden, insecten etc.
Bij reparatie moet u denken aan schades veroorzaakt door aardbevingen, omvallende bomen, boomwortel schade, waterschade, stormschade, brandschade etc.

Onze aanpak bij restauratie
Restauratie van een historisch pand vraagt om een gedegen aanpak en specialistische kennis. Omdat geen monument hetzelfde is, is elke opdracht maatwerk. Daarom beginnen we een project altijd met een uitgebreide inspectie, waarbij we goed bekijken wat er nodig is om het bouwwerk in stand te houden of terug te brengen in de oorspronkelijke staat. Door ambachtelijke technieken uit het verleden te combineren met hedendaagse kennis,
zorgen we ervoor dat de schoonheid en geschiedenis van het pand behouden blijft.

Restauratie van monumentale kerken.
Restauratie van een historisch pand vraagt om een gedegen aanpak en specialistische kennis.
Omdat geen monument hetzelfde is, is elke opdracht maatwerk. Daarom beginnen we een project altijd met een uitgebreide inspectie, waarbij we goed bekijken wat er nodig is om het bouwwerk in stand te houden of terug te brengen in de oorspronkelijke staat. Door ambachtelijke technieken uit het verleden te combineren met hedendaagse kennis, zorgen we ervoor dat de schoonheid en geschiedenis van het pand behouden blijft.

Offerte voor uw restauratie?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvraag