Ma- Vr: 09:00 - 17:00 uur

Bouwbedrijf Carola Hofman

+31 6 53157511

Restauratie

Vraag offerte aan

Restauratie kerken en gebouwen

​Scheuren in muren? Laat ons u helpen!

​Total Wall Concept is de nummer één van Nederland in gevelrenovatie en spouwmuur-verankering.
Met meer dan 25 jaar ervaring weten onze vakmensen hoe zij onveilige gevels weer oersterk maken. Heeft u last van scheuren in uw muren? Wij onderzoeken de oorzaak en herstellen het probleem vakkundig. 

Onze oplossing
Heeft u te kampen met schade aan uw woning of pand? Voor elk muurprobleem heeft Total Wall Concept de passende oplossing.
Wij bieden een gedegen methode om snel en duurzaam scheuren in muren te herstellen. Ook spouwmuurverankering met behulp van de beproefde DryFix spouwankers behoort tot ons dienstenaanbod. 

Scheuren in muren!
Als er een scheur ontstaat in een gemetselde muur, neemt de spanning in het metselwerk af. Total Wall Concept analyseert de situatie en bepaalt de herstelstrategie. Daarbij wordt altijd de oorzaak van de scheur in uw muur onderzocht om nieuwe muurschade te voorkomen.

Meer weten over oorzaken van scheuren in de muur?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Scheuren in de muur repareren
Voor het repareren van scheuren in muren worden een of meerdere roestvrijstalen wokkelvorminge staven, de Helibar wapeningsstaven, gebruikt. Dikte, lengte en eventuele buigvorm worden nauwkeurig bepaald. Deze Helibar wapeningsstaven worden ingebracht in een bestaande voeg en vastgezet met een speciale krimpvrije tweecomponentenmortel; de Helibond mortel. De Helibar wapeningsstaaf zorgt in combinatie met de Helibond mortel voor optimale hechting en voorkomt nieuwe muurschade. 

(On)zichtbaar resultaat!
De combinatie van de Helibar wapeningsstaven met de Helibond tweecomponenten mortel is niet alleen supersterk, maar biedt ook de nodige flexibiliteit om de werking in het metselwerk op te vangen.

​Meer weten over oorzaken van scheuren in de muur?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Button