Ma- Vr: 07:00 - 18:00 uur

Bouwbedrijf Carola Hofman

+31 6 53157511

Impregneren

Vraag offerte aan

Impregneren muren en gevels

Bescherming tegen vocht en de gevolgen hiervan.

Ons bedrijf heeft al jaren ervaring bij het impregneren van muren en gevels. Wij weten welke materialen we moeten gebruiken en kunnen u vakkundig adviseren. 

Wat is het impregneren van muren?
Door het Impregneren wordt de gevel waterafstotend gemaakt zodat deze beschermd is tegen vocht en de gevolgen hiervan. Vocht is erg schadelijk voor vele bouwmaterialen. Slagregens kunnen uw muren ernstig beschadigen. Schimmelvorming, zoutuitslag, mos- en algengroei en vorstschade zijn veel voorkomende problemen. Ook heeft het impregneren van muren en gevels als voordeel dat uw gevel langer mooi zal blijven en er minder onderhoud nodig is in de toekomst.

Voorbereidende werkzaamheden
Voordat we beginnen met impregeneren moet de gevel aan enkele belangrijke voorwaarden voldoen. De gevel moet op het moment dat wij aan het gevel impregneren beginnen namelijk schoon en droog zijn. Ook moet de gevel in een bouwkundige goede staat zijn. Als de gevel aan deze voorwaarden voldoet kunnen we met het impregneren beginnen.

Type muur en gevel
Het te gebruiken impregneermiddelen wordt afgestemd op het type gevel en wat voor uw gevel het beste is. Door de jarenlange ervaring die binnen ons bedrijf kunnen wij u vakkundig adviseren. 

Staat van de muur of gevel.
In sommige geval is het verstandig om een gevelreiniging en / of een renovatie van de voegen uit te laten voeren. Meestal gebeuren deze werkzaamheden in combinatie met impregneren. Na deze gevelrenovatie is uw woning weer als nieuw en beschermen de voegen uw huis ook weer goed.

Uw muren en gevels ook beschermen tegen vocht?
Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op.

Offerte aanvraag